14 лютого - День усіх закоханих!

Осінь – час теплих обіймів та цікавих книжок...

                   

Осінь….❤🍁🍁🍁

У кожного книголюба восени є свої маленькі радощі: коли перечитуєш гарну поезію про осінь, коли плачеш від радості, читаючи зворушливий епізод, коли під тихе кружляння листя відпочиваєш у парку із книгою в руках, коли дощ ☂☂☂за вікном, а ти п'єш гарячий чай 🍵або каву, читаючи цікаву книгу у затишной оселі…коли щиро смієшся над комічним моментом у книзі, коли кішка сама стрибає до тебе навколішки під час читання книги, коли несподівано згадуєш найкращий момент у житті, читаючи книгу… Сама осінь з усією її красою та затишністю – вже як сторінка з книжки. Не проґавте можливість надихатися цим прозорим повітрям та може й уявити себе героєм улюбленої книги.

Любі книголюби та всі бажаючі приходьте на абонемент художньої літератури НБ ТДАТУ і ми завжди з радістю, турботою та превеликим задоволенням підберемо вам книгу до душі! Смакуйте та насолоджуйтесь кожним днем осінньої пори року. Хай читання осінніх книжок закохає вас у осінь!

А щоб краще зануритися в осінню атмосферу, радимо переглянути відео, створене науковою бібліотекою. Приємного перегляду!☕🍁🎥

Ольга Мосюр, бібліотекар читального залу






































Коментарі