14 лютого - День усіх закоханих!

15 липня – Всесвітній день навичок молоді (відео)


Всесвітній день навичок молоді – дуже молоде свято, започатковане Організацією Об’єднаних Націй у грудні 2014 року. Мета цієї щорічної події полягає у тому, щоб домогтися більш високих соціально-економічних умов для сучасної молоді як засіб вирішення проблем безробіття і зайнятості.

За оцінками ООН, число безробітних молодих людей у всьому світі до 2013 року досягло значення 74,5 млн. Більшість безробітних проживають у країнах, що розвиваються. За даними Міжнародної організації праці, молоді люди мають в три рази більше шансів стати безробітними, ніж дорослі. Проблема безробіття серед молоді є серйозною проблемою для промислово розвинених і країн, що розвиваються.

Розвиток навичок є основним засобом дати молодим людям можливість зробити плавний перехід до роботи.

Щорічно, у Всесвітній день навичок молоді проходить величезна кількість інформативних заходів. Крім цього, в деяких країнах організовують різні конференції, де обговорюють головні проблеми, пов’язані з навичками молоді. А один з проектів, створених для розвитку молодих людей, – WorldSkills. Це змагання, де немає переможених. Молоді люди діляться фотографіями зі своїх робочих місць. Тим самим показуючи, що знайти роботу можливо.



Коментарі