14 лютого - День усіх закоханих!

Всесвітній тиждень грошей стартував


З 22-го по 28-ме березня стартував Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна інформаційна кампанія, що включає заходи на фінансову тематику для дітей та молоді. Це тиждень, коли у різних країнах світу проходить безліч заходів, лекцій, воркшопів, майстер-класів, змагань і конкурсів задля підвищення фінансової обізнаності молодого покоління.

Молодь університету активно долучилася до міжнародної інформаційної кампанії. Студенти 11 ФБ групи разом із доцентом Іриною Олександрівною Чкан прийшли до бібліотеки шукати інформацію про гроші. Ну що ж, про гроші, так про гроші… На тематичній виставці «Global Money Week», яка розміщена на абонементі художньої літератури експонуються книги: «Деньги мира. Прошлое, настоящее, будущее», Роберт Кійосаки «Бідний тато, багатий тато», «Багатий брат, багата сестра», «Квадрант грошового потіку», Бодо Шефер «Путь к финансовой свободе», Наполеон Хілл «Закон успеха. Думай и богатей», Айн Ренд «Атлант розправив плечі», Гарік Корогодський «Як витратити мільйон, якого нема» та багато інших книг, які не тільки дають інформацію про гроші, але й мотивують до досягнення фінансової незалежності.

"Бережіть себе, бережіть свої гроші!" – це офіційна тема Global Money Week у 2021 році.  Вона наголошує на важливості збереження здоров’я та фінансової стійкості населення в умовах сьогодення.

Гасло Global Money Week — "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!"

#TakeCareOfYourMoney

Тетяна Кас’янова, провідний бібліотекар





Коментарі