14 лютого - День усіх закоханих!

Книги в дар науковій бібліотеці від ректора

 

Кожного року наукова бібліотека університету поповнюється новими подарованими книгами. Нова книга у бібліотеці – це найцінніший скарб, це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальників. За багаторічну історію бібліотеки університету викладачі, співробітники та студенти подарували нам тисячі книг, за що ми їм безмежно вдячні.

На передодні дня святого Миколая, бібліотека отримала 140 видань від ректора ТДАТУ Володимира Миколайовича Кюрчева. Передані бібліотеці книги це краєзнавчі, енциклопедичні, наукові та навчальні видання. Більшість книг є новими для фонду бібліотеки. Для читачів бібліотеки цікавими краєзнавчими новинками стануть виданнями: Корвацкий И.А. «Мне б вернуться в родной Мелитополь»; Вилен Усиков «Мой город – наши мелитопольцы»; щоденник навколосвітнього одиночного плавання на яхті Федора Конюхова «Мой дух на палубе «Карааны»; Шарий Г. «Северное Приазовье» про багатовікову історію унікального регіону.

Серед краєзнавчих видань вирізняється добірка книг з болгарської культури: «Болгари: 150 років у Приазовському краї»; «Українсько-болгарський словник»; «Традиционная кухня болгар южной Украины»; «Фольклор болгарських сёл Бердянского района Запорожской области» тощо.

Цікавим поповненням фонду стане книга Найджела Коуторна «Элитные войска с древнейших времен до наших дней», присвячена елітним спецпідрозділам різних країн світу з давніх часів до сьогодення. Енциклопедичні  та довідкові видання стануть в нагоді допитливим читачам.

Наукові та навчальні видання, яких понад 50 примірників, збільшать фонди абонементів та читального залу наукової бібліотеки.

Щиро дякуємо ректорові ТДАТУ Володимиру Кюрчеву за подаровану літературу, щедрість і увагу до бібліотеки.

А нашим шановним користувачам, пропонуємо ознайомитися з подарованими видання та після припинення карантину обов’язково завітати до бібліотеки, аби погортати сторінки уподобаних вами книжок!





Коментарі