14 лютого - День усіх закоханих!

Інноваційна Україна – 2020

 

Наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Інноваційна Україна – 2020».

Виставка знайомить читачів з науковими, науково-популярними і періодичними виданнями. Представлено навчальні посібники науковців нашого університету: «Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва» та «Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва». Автори: викладачі кафедри «Обладнання переробних та харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика» К.О. Самойчук, Н.О. Паляничка, В.О. Верхоланцева, С.В. Петриченко, О.П. Ломейко. Ці посібники-практикуми розроблено для використання у навчальному процесі підготовки з дисципліни «Інноваційні технології та обладнання галузі».

Представлений на виставці курс лекцій «Економіка та організація інноваційної діяльності», автори: викладачі кафедри «Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» університету В.М. Тебенко, Г.І. Грицаєнко, О.І. Лисак, розроблено для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльность».

Інноваційні технології у сільському господарстві висвітлено часописами «Садівництво. Виноградарство. Технології та інновації», «Горішник. Технології та інновації», наприклад стаття В. Польової «Чорний горіх: інновації в господарстві».

Журнал «Пиво. Технології та інновації» публікує досвід інновацій пивоварень з усього світу. А також багато досвіду та інновацій можна почерпнути у часописі «Ягідник: все про вирощування та переробку ягід».

Періодичне видання «Наука та наукознавство» знайомить у своїх публікаціях з державною політикою та інноваційним розвитком України в контексті Європейської інтеграції.

Часопис «Економіка АПК» у розділі «Інноваційна діяльність та інтелектуальний капітал» знайомить із публікаціями  на цю тему. Наприклад стаття професора, доктора економічних наук В.Л. Оселецького «Інноваційна індустріалізація в АПК України».

У журналі «Вісник аграрної науки» актуальна публікація «Наукові основи розвитку аграрної науки на регіональному рівні».

На виставці також представлені часописи «Економіка і держава», «Економіст», «Фінанси України», «Энергосбережение, энергетика, энергоаудит», де опубліковано статті про інновації в Україні.

Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду тематичної виставки, яка демонструється на першому поверсі наукової бібліотеки.



 

Коментарі