14 лютого - День усіх закоханих!

Видання наукової бібліотеки «Дмитро Моторний. Його ім’я носить університет» передано сім’ї Героя України


21 червня – річниця з дня встановлення бюста випускнику університету, Герою України, двічі Герою Соціалістичної Праці Дмитру Моторному, ім’я якого носить ТДАТУ.
Напередодні до Університету завітала його донька Ольга Дмитрівна. Ректор Володимир Миколайовичем Кюрчев і Ольга Дмитрівна пройшли територією ТДАТУ і на площі Слави поклали квіти до бюста Дмитра Моторного і Миколи Малюги.
Директор наукової бібліотеки Ольга Білоцька подарувала Ользі Дмитрівні біографічний нарис «Дмитро Моторний. Його ім’я носить університет». Видання підготували фахівці наукової бібліотеки, зібравши архівну і сучасну інформацію, великий фотоархів про життя великого аграрія. Наприкінці 2019 року нарис вийшов друком.
Ольга Дмитрівна з вдячністю прийняла видання і передала Науковій бібліотеці книги про батька. Потрібно сказати, що це не перший візит членів сім’ї Дмитра Моторного до ТДАТУ. На початку 2019 року вони відвідували Університет і наукову бібліотеку. Зустріч була теплою і невимушеною. На згадку Тамарі та Ользі Моторним було подаровано диски з записом заходів, проведених науковою бібліотекою в пам’ять про Дмитра Моторного.
Ольга Білоцька,
директор наукової бібліотеки

Коментарі