14 лютого - День усіх закоханих!

Електронні ресурси наукової бібліотеки – на допомогу навчальному процесу!

 З моменту запровадження карантину в Україні, викладачі та студенти ТДАТУ активно долучилися до дистанційного навчання.
     Тож електронні ресурси наукової бібліотеки, що зараз доступні в онлайн-режимі і стануть у нагоді для всіх учасників освітнього процесу.  Пропонуємо вашій увазі:

  • Інституційний репозитарій ТДАТУ (Переглянути) – містить більш ніж 9 500 тис. повнотекстових документів  у відкритому доступі:
  • 5 200 наукових публікацій науковців ТДАТУ;
  • Електронний каталог (ЕК) – найголовніша база даних бібліотеки. Загальна кількість – 103 тис. 985 БГ записів. Всі види документів, які надходять до бібліотеки, заносяться в ЕК. Пошук здійснюється за ключовими словами, за автором, роком видання. (Переглянути)
  • Індексування наукових та навчальних видань за УДК. Якщо вам необхідно поставити індекс УДК на  наукову статтю, монографію, підручник чи навчальний посібник, а також отримати авторський знак (за необхідності)  – надсилайте свої запити на електронну адресу  lib.nauka@tsatu.edu.ua  та обов’язково вкажіть назву видання, авторів і структурний підрозділ університету.
  • Електронна доставка документів – сервісна послуга, що дозволить студентам та викладачам ТДАТУ  отримати більш ніж 10 000 повнотекстових документів навчального та наукового характеру з Електронної бібліотеки ТДАТУ (навчальна література, дисертації, автореферати, монографії, енциклопедії, довідники, нормативно-технічна документація та ін.).

Авторами навчальних та наукових видань є науково-педагогічні працівники нашого університету.
Співробітники наукової бібліотеки продовжують поповнення Репозитарію вашими публікаціями. За останні два тижня внесено понад 400 документів.
Для подальшого розміщення вашого наукового доробку в електронному архіві,  надсилайте матеріали на e-mail tsaamelitopol@gmail.com.
Для цього необхідно відправити запит на електронну адресу tsaamelitopol@gmail.com  і вказати відомості про необхідний документ (автор, назва, рік видання) та відомості про замовника (прізвище, ім’я, по батькові, структурний підрозділ, посада, номер групи).  Запити на отримання документів будуть опрацьовані протягом 1-2 днів, після чого виконане замовлення доставляється замовникові на адресу його електронної пошти. Важливо також пам’ятати, що отримані таким чином з бібліотеки електронні копії документів дозволяється використовувати лише для наукових і освітніх цілей з дотриманням авторського права!
Будьте здорові, залишаючись вдома та користуйтеся нашими послугами дистанційно!
Завжди ваша, наукова бібліотека!

Коментарі