14 лютого - День усіх закоханих!

Співпраця наукової бібліотеки з Українським інститутом національної пам’яті

Наукова бібліотека проводить велику національно-патріотичну роботу зі студентами університету. Виховання національних почуттів і патріотизму за допомогою заходів, святкування визначних дат є одним з основних засобів консолідації української нації. Для проведення заходів патріотичного спрямування, фахівці бібліотеки часто використовують матеріали та розробки Українського інституту національної пам’яті (УІНП) .
Нещодавно  бібліотекарі звернулися до УІНП з проханням надати видання інституту для формування фонду наукової бібліотеки виданнями національно-патріотичного спрямування.
Наукова бібліотека одержала 21 примірник видань УІНП. Ми вдячні  УІНП за корисні і цікаві видання, передані нам безкоштовно! (переглянути)
Довідка.
Український інститут національної пам’яті – це державна інституція, яка має відновлювати та зберігати національну пам’ять, привертати увагу суспільства до української історії, вивчати етапи боротьби за відновлення державності України та проводити меморіальні заходи.
«Одним із пріоритетних напрямів діяльності Інституту є створення літератури, яка популяризує українську історію. За 5 років створено багато книг, брошур, віртуальних ресурсів, а також настільні ігри. Переконані, що наша друкована та електронна продукція допомагатимуть зацікавити молодь у вивченні минулого свого народу”,– вважає колектив УІНП.
«Наша аудиторія – це, звісно, всі громадяни, але перш за все молодь. Ми хочемо використати всі сучасні методи з популяризації історії, щоб вона була модною. Гарний приклад цього – мультфільм про історію України.
Робити історію популярною і, текст для якого писав ТНМК». Робити історію популярною і ненудною вкрай важливо.


Коментарі