14 лютого - День усіх закоханих!


Кращі топ-менеджери України

Топ-менеджер – це, в першу чергу, керівник. Здатність доводити справу до кінця і працювати виключно на результат. Швидкість прийняття рішення і пошуку інформації – топ-менеджер повинен знаходити рішення проблем, повинен бути здатний дати відповідь на питання швидко і чітко. Українські топ-менеджери є тому прикладом.
Наукова бібліотека ТДАТУ підготувала тематичну виставку «Кращі топ-менеджери України».
Статті з часопису «Новое время страны» знайомлять з прикладами і принципами успіху кращих топ-менеджерів України в різних сферах бізнесу. Об’єднує їх одне – вміння розвиватися в непростих умовах.
Бізнесмени аграрного сектору: Алекс Ліссітса, Олексій Вадатурський, Юрій Косюк, Віктор Іванчик та інші, IT- лідери: Тарас Кіцмей, Денис Довгополий, Кіра Рудик , жінки-керівники : Олена Волошина, Людмила Кучменко, Ольга Гуцал, Кіра Рудик.
 Бізнесмени Євген Черняк, Гарік Корогодський не тільки стали успішними, але і втілили принципи свого успіху на сторінках своїх книг. У книзі Євгена Черняка Big Money: «Принципи перших» вміщено реальні історії 11 найбільш успішних українських бізнес-проектів, у яких бізнесмени діляться своїми історіями та дають досить корисні поради.
Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду тематичної виставки, яка демонструється на другому поверсі наукової бібліотеки.



Коментарі