14 лютого - День усіх закоханих!


Ігор Сірий – людина-епоха

Дев’ятнадцятого січня 2020  року  90-річний ювілей від дня народження  святкує вельмишановна людина нашого університету – професор 
Ігор Сергійович Сірий.
На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. Але вони залишають пам’ять про молоді роки, про улюблену справу,  про друзів, про людей, з якими звело  життя. Та де б не працював ювіляр, у якому б оточенні не був, яких би висот не досягав йому притаманне доброзичливе ставлення до оточуючих та вимогливе і самокритичне ставлення до себе.
До ювілею професора, кандидата технічних наук Ігоря Сергійовича Сірого наукова бібліотека підготувала віртуальну виставку «Життєвий шлях на освітянській ниві».
На сторінках віртуальної виставки представлений науковий доробок Ігоря Сергійовича Сірого.   Окремий розділ –  це матеріали  мас-медіа про життя та діяльність ювіляра,   світлини з архіву ТДАТУ.
В читальній залі  бібліотеки розміщена тематична виставка «Керівник, педагог, дослідник:  до 90-річчя професора І. С. Сірого». Матеріали на виставці згруповані так, що перед нами дійсно постає образ керівника і педагога. До вашої уваги підручники, навчальні посібники, статті з наукових фахових видань, «несподівані» світлини ювіляра.
Фахівцями бібліотеки оновлена сторінка професора Ігоря Сергійовича Сірого в електронній енциклопедії  – Українська Вікіпедія.
 Ігорю Сергійовичу, від щирого серця вітаємо Вас з 90-річчям! Такий ювілей – дуже важлива і значна подія. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбності  та  оптимізму ніколи не бракувало, а близькі люди оточували  своєю турботою і увагою. Прийміть найтепліші побажання в свій дивовижний ювілей! Ви – гордість для нас!
                                                                   З повагою наукова бібліотека ТДАТУ





Коментарі