14 лютого - День усіх закоханих!



Новорічна феєрія у бібліотеці

Свято наближається… найулюбленіше свято дітей і дорослих.
Новорічні свята – це свята дитинства! Це особлива атмосфера, настрій, очікування дива, казки. Це запах ялинки, шоколадних цукерок і мандаринів.
Завітайте у бібліотеку університету. Ми підготували для вас багато чого цікавого!
У бібліотеці на другому поверсі на вас чекає новорічна фотозона з красунею-ялинкою та каміном. Увесь бібліотечний простір вкритий сніжинками, сніговичками, фігурками казкових героїв, які розмістилися на вікнах та скляних поверхнях. Бібліотечні майстрині декору створили чудові новорічні прикраси.
А щоби новорічний настрій остаточно заполонив вас, бібліотека підготувала святкову виставку «Віфлеємська зірка», новий випуск медіа презентації «Різдвяні історії» із рекомендацією літературних творів для різдвяного читання. Ця чудова збірка складається із десяти новорічних історій, наповнених теплом, духом Різдва і очікуванням дива, також, як завжди, на абонементі художньої літератури на вас чекають теплі любовні історії, улюблені детективи, збірки поезій, історичні та біографічні романи.
 Передноворічні дні, подібно чарівній машині часу, здатні повернути в дитинство навіть найзатятіших скептиків. Вбрані ялинки неймовірної краси, яскрава ілюмінація на вулицях, а головне – флюїди чуда й казки, що витають в повітрі – вони невиразні поглядом, але зате відчуваються кожної струнку душі. І, навіть якщо ти вже давно не віриш в Діда Мороза, так і хочеться згадати саме божевільне бажання і всім серцем повірити в те, що воно обов’язково здійсниться!    (Олег Рой)
До зустрічі у бібліотеці!



Коментарі