14 лютого - День усіх закоханих!


Агрокурс на Європу

До Дня Європи, який щорічно відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, в Україні у третю суботу травня, наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Агрокурс на Європу». Виставка знайомить читачів з науковими розробками ТДАТУ, доктриною збалансованого розвитку: «Україна 2030» та ін. Представлені видання: Легеза Д. «Логістика», Ларіна Я.С. «Міжнародний маркетинг», Кальченко С.В. «Економіка плодоовочівництва».
За лічені роки інновації і новітні технології перетворили українське сільське господарство в аграрну промисловість унікального зразку. В книгах розглядаються різні підходи до формування міжнародного маркетингового комплексу компанії, стратегій, використання можливостей новітніх маркетингових інструментів в освоєнні зарубіжних ринків.
На виставці також представлена газета «Агробізнес сьогодні». Де більша кількість статей присвячена сучасним трендам світового ринку зерна, з тенденціями та зміною пріоритетів світового ринку аграрної продукції.
На шпальтах журналу «Новое время страны» в розділі «Агропрорив на Захід» в статтях «Продались в Європу», «Ягоди зі смаком грошей», «Європа-мама»… розповідається, як невеликі українські фермерські господарства опановують ринок Євросоюзу. Стаття «Шлях до Європи» знайомить з важливою логістичною складовою експортного маршруту продукції до Євросоюзу: Бескідський двоколійний залізничний тунель в Карпатах.
Статті О. Крижанівської «В Україні має бути свій власний шлях» та К. Звєрєвої «Розвиток України на світовому ринку можливий лише за розвитку агротехнологій та інновацій», висвітлені в часописах «Пропозиція» і «Агротехнологія», підкреслюють курс України до Європи.
З виставкою можна ознайомитись на першому поверсі наукової бібліотеки.


Коментарі