14 лютого - День усіх закоханих!


Проводжаємо, але не прощаємося…

Днями колектив наукової бібліотеки зібрався у читальному залі на чаювання, хоча було воно з присмаком гіркоти. Наш колектив, після багаторічної праці залишали наші колеги, ветерани ТДАТУ – Петрова Людмила Олексіївна і Маргарінт Наталія Іванівна. Ми вирішили не перетворювати так звані «проводи на заслужений відпочинок», в нудний захід, насичений урочистими промовами. Більш приємніше пити чай з тортом і згадувати  чудові моменти з нашого бібліотечного буття.
Тим більше, що кожну з них, з науковою бібліотекою пов’язують багато років праці. Людмила Олексіївна прийшла до бібліотеки у 1974 році і пройшла шлях від бібліотекаря до директора бібліотеки. Людина, закохана в книгу, – так можна сказати про Людмилу Олексіївну. В останні роки працювала бібліотекарем і проводила серед студентства культурно-просвітницьку роботу. Їх проведено безліч… Її просвітницькі тематичні бесіди на кураторських годинах були цікаві і користувалися, навіть серед викладачів, великою популярністю.
Наталія Іванівна майже 42 роки присвятила бібліотечній праці в бібліотеці МІМСГ, а потім ТДАТУ. Працювала в різних відділах бібліотеки. Професіонал своєї справи, стримана і доброзичлива. Сміливо опанувала комп’ютер і працювала в базах даних ІРБІС.
Рідний колектив сказав багато теплих слів і побажань нашим колегам -Людмилі Олексіївні і Наталії Іванівні. Добрі спогади і теплі пледи від колективу будуть нагадувати про рідну наукову бібліотеку ТДАТУ.
Ми не прощаємося, колеги. Ми чекаємо вас завжди – як колег, читачів, друзів. Здоров’я вам,  втішних вечорів, душевних зустрічей і теплих спогадів.
Завжди ваша Наукова бібліотека ТДАТУ




Коментарі