14 лютого - День усіх закоханих!

Нові періодичні видання

Наукова бібліотека на 2019 рік передплатила ряд нових періодичних видань. У січні до фонду читального залу вже надійшли перші номери журналів: «Бджоляр»: щомісячне науково-практичне видання; «Пасіка»: науково-виробничий журнал; бібліотека журналу «СонцеСад»: щомісячний порадник. Дані журнали можуть стати в нагоді студентам, які здобувають навички робітничих спеціальностей.
Журнал «Бджоляр» надає інформацію про передовий досвід утримання промислових, напівпромислових та любительських пасік України, Польщі та світу. В журналі представлені технології пасічникування різних систем вуликів, конструкції різноманітного обладнання та інвентарю, які полегшують роботу пасічника з бджолами.
На сторінках журналу «Пасіка» ви знайдете поради фахівців, спеціалістів з лікування недуг продуктами бджільництва, фоторепортажі з виставок та ярмарку в Україні та за кордоном.
 Пасiчники-початкiвцi мають змогу ознайомитися з кресленням потрібного вулика та знайдуть відповіді на питання, як лікувати бджіл від тієї чи іншої хвороби. А досвідчені пасічники зможуть отримати відповіді, як вивести племінну плідну бджоломатку, створити кормовий конвеєр у період сезону.
Бібліотека «Сонцесад», публікує тематичні випуски, присвячені окремим садовим чи квітковим культурам. На сторінках журналу вас чекають зустрічі зі справжніми спеціалістами, фанатами своєї справи, які відкривають таємниці посадки, догляду та дають поради щодо лікарських властивостей кожної з представлених рослин. Журнал «Сонцесад» принесе вам кілька годин захопливого читання, а досягнення героїв публікацій надихнуть на нові звершення в саду і на городі.
Запрошуємо всіх бажаючих і зацікавлених до читального залу бібліотеки!



Коментарі