14 лютого - День усіх закоханих!


Нове покоління підприємців-рестораторів

На сьогодні, готельно-ресторанний бізнес є однією зі сфер діяльності, яка користується популярністю, як на вітчизняному ринку праці, так і європейському. У 2018 році в університеті відкрита  нова спеціальність «Готельно-ресторанна справа»
Для студентів цієї спеціальності наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Бізнес-секрети відомих рестораторів», яка знайомить читачів з книгами та періодичними виданнями за даною тематикою, це зокрема, книга Ектора Хіменес-Браво «Перша кулінарна книга», періодичні видання «Ресторатор» (виробничо-практичний журнал професіоналів ресторанного бізнесу) і «Новое время страны».
В представлених на тематичній виставці журналах висвітлюються актуальні теми з маркетингу, управління, розвитку ресторанного бізнесу та правила успішного партнерства, дизайну в ресторанному бізнесі та ін. Зокрема, журнал «Ресторатор» розпочав серію статей «Нове покоління підприємців-рестораторів» в рамках спецпроекту «Національний інтерес».
Часопис «Новое время страны», в рамках спецпроекту «12 кращих рестораторів України», публікує інтерв’ю з власниками компаній, які увійшли до списку топ-100 кращих закладів громадського харчування України.
«Перша кулінарна книга» – це видання, де представлені кулінарні рецепти, обрані особисто Ектором Хіменес-Браво, шеф-кухарем зі світовим іменем, суддею проекту «Майстер Шеф Україна».

З виставкою можна ознайомитись на першому поверсі наукової бібліотеки

Коментарі