- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Нове покоління підприємців-рестораторів
На сьогодні, готельно-ресторанний бізнес є однією зі сфер діяльності, яка
користується популярністю, як на вітчизняному ринку праці, так і європейському.
У 2018 році в університеті відкрита нова спеціальність
«Готельно-ресторанна справа»
Для студентів цієї спеціальності наукова бібліотека підготувала тематичну
виставку «Бізнес-секрети відомих рестораторів», яка знайомить
читачів з книгами та періодичними виданнями за даною тематикою, це зокрема,
книга Ектора Хіменес-Браво «Перша кулінарна книга», періодичні видання
«Ресторатор» (виробничо-практичний журнал професіоналів ресторанного бізнесу) і
«Новое время страны».
В представлених на тематичній виставці журналах висвітлюються актуальні
теми з маркетингу, управління, розвитку ресторанного бізнесу та правила
успішного партнерства, дизайну в ресторанному бізнесі та ін. Зокрема, журнал
«Ресторатор» розпочав серію статей «Нове покоління підприємців-рестораторів» в
рамках спецпроекту «Національний інтерес».
Часопис «Новое время страны», в рамках спецпроекту «12 кращих рестораторів
України», публікує інтерв’ю з власниками компаній, які увійшли до списку
топ-100 кращих закладів громадського харчування України.
«Перша кулінарна книга» – це видання, де представлені кулінарні рецепти,
обрані особисто Ектором Хіменес-Браво, шеф-кухарем зі світовим іменем, суддею
проекту «Майстер Шеф Україна».
З виставкою можна ознайомитись на першому поверсі наукової бібліотеки
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Коментарі
Дописати коментар