14 лютого - День усіх закоханих!

Технології майбутнього

Технології та завдяки їм весь світ – культура, цивілізація – змінюються на очах, і це тільки початок. Як би фантастично не звучало, ще трохи – і людина стане ділити планету з роботами.
Саме про технології, які змінюють світ, наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Технології майбутнього». На виставці представлено періодичні видання: суспільно-політичний часопис «Новое время страны», який представляє п’ять розумних міст в різних куточках світу: Сінгапур, Масдар, Токіо, Мілтон-Кінс, Іньчуань, що використовують технології майбутнього вже сьогодні. Науково-популярний журнал «Винахідник і раціоналізатор» та журнал для перспективної молоді «Наука и техника» висвітлюють теми: винаходи вчених у світі високих технологій, для покращення життя людини та винаходи які рятують життя.
Яким би ми не уявляли майбутнє, воно беззаперечно буде технологічним. Однак з упевненістю можна сказати, що мета всіх винаходів – зробити наше життя комфортнішим.
З розвитком технологій ми починаємо помічати, як змінюється разом з цим розвитком навколишній світ. Ми знаходимося на порозі нової технологічної ери в історії людства, і хоча до того майбутнього, що показано в науково-фантастичних фільмах нам ще далеко, багато з нових технологій навіть більш футуристичні, ніж ми могли собі уявити.
Тематична виставка розміщена на другому поверсі наукової бібліотеки. Запрошуємо до перегляду всіх бажаючих.

Коментарі