14 лютого - День усіх закоханих!

“Nature-biblio-party” або як ми святкували День бібліотек


Цього року святкування Всеукраїнського дня бібліотек у колективі Наукової бібліотеки ТДАТУ пройшло особливо цікаво. Ми вирішили повністю змінити сам формат свята.
Напередодні свята колектив бібліотеки університету приймав поздоровлення від університетської спільноти. Проректор з науково-педагогічної роботи Ломейко О.П. високо оцінив участь та роль наукової бібліотеки  у науково-дослідницьких проектах університету.
Щирі слова подяки та вітання висловлювали представники різних кафедр, наші постійні вимогливі читачі – ті, задля кого ми працюємо, впроваджуємо нове, зберігаємо вічне і шукаємо прогресивне.
Ми вдячні усім, хто був з нами весь цей день, а також зробив незабутнім святковий вихідний. За підтримки профспілкового комітету ТДАТУ ми відвідали страусину ферму «Страус-Юг». На фермі вирощують один з найбільших видів – Чорний Африканський страус. В останні роки ферма перестала бути просто страусиною, тепер там цілий зоопарк: кози, коні, лами, антилопи, леви, тигри й інші. Багато на фермі і птахів – павичі, пелікани, а біля ставка живуть дикі качки і чорні лебеді. На згадку про відвідування ферми співробітники бібліотеки залюбки робили селфі з екзотичними тваринами, а наостанок – колективне фото з маленьким левеням.
Наприкінці святкового дня ми відвідали «Львівську майстерню шоколаду», де насолодилися смаком ароматної кави та скуштували шоколадних смаколиків.
Святкування у теплому і зовсім не офіційному форматі – ось чим запам’ятається нам цьогорічний Всеукраїнський день бібліотек.
Свято закінчилось, але ми працюємо щодня. Чкаємо вас у науковій бібліотеці! 














Коментарі