14 лютого - День усіх закоханих!

В науковій бібліотеці представлена постійна тематична виставка зі зміною експозицій «Люди нового часу», яка знайомить з успішними постатями сучасності, відомими у бізнесі, IT-індустрії, мистецтві, спорті… Це особистості, які встановлюють нові стандарти у різних сферах життя.
Всі вони, без винятку, зіткнулися з чималими труднощами, але їх подолали і досягли вражаючих результатів. Такі люди і встановлюють нову планку в різних напрямках і тим самим рухають суспільство вперед.
Виставка складається з чотирьох розділів.
Перший розділ «IT-індустрія» – це три легендарні СЕО Енді Гроув, Білл Гейтс, Стів Джобс; бізнес-магнатавіакосмічний інженервинахідник Ілон Маск; успішний американський IT-бізнесмен і спеціаліст з кібербезпеки Нік Білогорський, який народився в Україні; IT-підприємець, співзасновник першого в Україні бізнес-інкубатора для стартапів GrowthUP Денис Довгополий.
Другий розділ присвячено інноваціям у бізнесіде представлені 12 іноземних бізнесменів з бойовим характером і потужною волею до перемоги, які не зламалися через труднощі і завдяки власній завзятості заробили мільярди. Це Девід Мердок, Моед Алтрад, Сара Блейклі, Ян Кум та інші. А топ-менеджер Cooglе Джаред Коен входить до сотні найвпливовіших людей світу і він запевняє, що не дивлячись на кіберзлочинність та інші інноваційні біди, світ за останні півстоліття став краще і прогнозує нові технологічні прориви людства.
А в українця Ярослава Мовчун, співвласника ягідної ферми «Озеряна», так зростають продажі, що в цьому році він збільшує площу своєї ферми в чотири рази. Зріс експорт вирощених ягід. Ключовий партнер – Європа.
Третій розділ «Особистості в мистецтві» – це легенда української театральної сцени і кінозірка, волонтер Ада Роговцева. Вона впевнена: «В таланте есть много компонентов: там есть настойчивость, упорство, трудолюбие». Український кінорежисер Олег Сенцов. Він хотів знімати кіно писати сценарії і книги. Коротко про своє життя і любов в статті «Його правда», опубліковані вибрані сторінки автобіографічної прози автора.
Четвертий розділ «Зірки спорту» – це Олександр Авраменко, «золотий лижник». Він єдиний золотий медаліст національної української збірної на Олімпіаді в Пхенчхані.
Життя і праця цих гідних особистостей є прикладом для натхнення та нових звершень.
Запрошуємо переглянути виставку, яка демонструється на другому поверсі наукової бібліотеки.

Коментарі