14 лютого - День усіх закоханих!


Основи інформаційної культури для студентів

Наукова бібліотека розпочала цикл занять з інформаційної культури користувачів. Перша зустріч відбулася зі студентами 14 групи, спеціальності Агроінженерія (скорочений термін навчання).
В програмі занять: робота з Електронним каталогом та Електронною бібліотекою, пошук наукової інформації в мережі Інтернет, робота з базами даних провідних бібліотек України. Теоретичні знання були закріплені на практиці в Залі електронних ресурсів бібліотеки.
Метою проведення занять є допомога студентам розвинути творче мислення, сформувати знання і навички інформаційного забезпечення навчальної та науково-дослідницької діяльності. Адже інформаційно-компетентний студент визначає і чітко формулює свої інформаційні потреби, вміє узагальнювати і виділяти основну ідею, що міститься в зібраних ресурсах, вміє отримати інформацію як в режимі on-line, так і безпосередньо в бібліотеці.
Отримані навички дозволяють студентам не тільки ефективно навчатися в університеті, але й готують їх до самостійного поповнення професійних знань після закінчення закладу вищої освіти (ЗВО) роблячи майбутнього випускника ТДАТУ більш креативним, творчим, здатним адаптуватися до будь-яких мінливих умов, як у професії, так і в інших сферах життя.
Наукова бібліотека запрошує викладачів та студентів на заняття з інформаційної культури!





За детальною інформацією звертатися: тел. 44-03-31; наукова бібліотека, ІІ поверх, каб. № 20 та № 21


Коментарі