14 лютого - День усіх закоханих!


НАЙЖІНОЧНІШИЙ КОЛЕКТИВ ТДАТУ – НАУКОВА БІБЛІОТЕКА
«Про жінок завжди знайдеться сказати що-небудь нове, поки хоч одна з них залишиться на земній кулі»,- так про жінку сказав французький поет і політик Станіслав Буффле.
В нестабільні часи, які переживає наша країна, образ сучасної українки складається не тільки з традиційних якостей: берегти сімейне вогнище, народжувати та виховувати дітей, але й містить у собі активну життєву і соціальну позицію та професійну діяльність.
Все це безпосередньо стосується і найжіночнішого колективу наукової бібліотеки ТДАТУ.
Сьогодні зміни, що відбуваються в науковій бібліотеці ТДАТУ, видно неозброєним оком. Вона поступово перетворюється на відкритий креативний простір, що спонукає до творення нових ідей, змістовного дозвілля та розвитку особистості. Щороку в бібліотеці проходить понад 200 різноманітних культурно-просвітницьких заходів, За останні роки фахівцями бібліотеки створено: електронний каталог, електронну бібліотеку, інституційний репозитарій, власний сайт, який виконує функції інформаційного порталу…
Сучасний бібліотекар НБ ТДАТУ – це професіонал, ерудований фахівець, комунікабельна людина, творча натура, креативець, красуня, модель…
Бібліотекарям не байдужий їх імідж, оскільки через враження, яке вони справляють на користувачів, колег, ділових партнерів, лежить шлях до визначення ролі і статусу бібліотеки в житті університету та суспільства в цілому.
Ти- ЖІНКА! Значить духом сильна,
Ти знаєш, чого хочеш від життя,
Водночас і проста, і дуже стильна,
І загадкова, як саме буття…
Ти- ЖІНКА! Пам’ятай це всюди!
І як би там не склалось майбуття,
А справжня ЖІНКА завжди в шані буде,
Бо ЖІНКА- це і є творець життя!..

Наукова бібліотека ТДАТУ – креативна, цікава, сучасна!
Бібліотека – драйвер змін!

Коментарі