14 лютого - День усіх закоханих!

ЛЮДИ НОВОГО ЧАСУ
 Наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Люди нового часу», яка знайомить з успішними постатями сучасності, відомими у бізнесі, IT-індустрії, мистецтві, спорті… Це особистості, які встановлюють нові стандарти у різних сферах життя.
Всі вони, без винятку, зіткнулися з чималими труднощами, але їх подолали і досягли вражаючих результатів. Такі люди і встановлюють нову планку в різних напрямках і тим самим рухають суспільство вперед.
Виставка складається з чотирьох розділів.
Перший розділ «IT-індустрія» – це три легендарні СЕО Енді Гроув, Білл Гейтс, Стів Джобс; бізнес-магнат, авіакосмічний інженер, винахідник Ілон Маск; успішний американський IT-бізнесмен і спеціаліст з кібербезпеки Нік Білогорський, який народився в Україні; IT-підприємець, співзасновник першого в Україні бізнес-інкубатора для стартапів GrowthUP Денис Довгополий.
Другий розділ присвячено інноваціям у бізнесіде представлені наші співвітчизники: Іван Примаченко, засновник української платформи дистанційного навчання Prometheus; Ігор Ліскі, бізнесмен-міліонер, який почав з нуля після окупації Донбасу; Андрій Гордійчук голова правління корпорації «Сварог Вест Груп», однієї з найбільших агрокорпорацій в Україні; В’ячеслав Климов, засновник успішної компанії загальнонаціонального масштабу «Нової пошти».
Третій розділ «Особистості в мистецтві» – це  співачки: Онука, Джамала; артист балету світового масштабу Олександр Полунін; перша жінка-головний диригент Опери та філармонійного оркестру в місті Ґрац, українка Оксана Линів, український письменник, викладач, кінематографіст Андрій Курков; український драматург, режисер, сценаристка Наталя Воржбит.
Четвертий розділ «Зірки спорту» – це кращий бомбардир в історії збірної України, з 2016 року – головний тренер збірної України Андрій Шевченко; українська професійна тенісистка Еліна Світоліна; українські боксери-професіонали Василій Ломаченко та Олександр Усик.


Життя і праця цих гідних особистостей є прикладом для натхнення та нових звершень.

Коментарі