14 лютого - День усіх закоханих!

ОНОВЛЕНИЙ ПЕРЕЛІК НАУКОВИХ ФАХОВИХ ВИДАНЬ УКРАЇНИ (СТАНОМ НА 31.01.2018)

  На сайті Міністерства освіти та науки України з’явився оновлений Перелік наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук.
Станом на 31 січня 2018 р. у МОН України зареєстровано 1 638 друкованих наукових фахових видань України та 96 електронних наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук.
Для порівняння, у травні 2017 р. у МОН України було зареєстровано 1 508 наукових фахових видань України та 87 електронних наукових фахових видань України.
Зверніть увагу, що друковане (електронне) наукове видання включається до Переліку наукових фахових видань України строком на п’ять років від дати включення.
У вищезазначених переліках, також міститься список журналів, які були включенні у Перелік наукових фахових видань України, але після спливу 5 років не були продовжені (поновлені) і станом на  31 січня 2018 р. не є фаховими.
21 грудня 2017 р. опубліковано нову версію проекту наказу МОН “Порядок формування переліку фахових видань України”, що узгоджена з Науковим комітетом Національної ради з питань розвитку науки і технологій.

Коментарі