14 лютого - День усіх закоханих!

СЕРГІЙ АВДЄЄНКО.
ПИСЬМЕННИК ЛЮДСЬКИХ ДОЛЬ

23 квітня відзначався Всесвітній день книги та авторського права. Це данина поваги  всім авторам книг та їх шанувальникам, адже книги – це вікно у світ культурного розмаїття, це міст, що з’єднує різні цивілізації у часі та просторі.

Саме до цієї події та до 65-річчя письменника, журналіста, краєзнавця Сергія Івановича Авдєєнка, 26 квітня у науковій бібліотеці пройшла зустріч студентів, співробітників з письменником.

Сергій Іванович – автор тридцяти книг, багато з яких присвячені талановитим письменникам, поетам, художникам, мистецтвознавцям, що народилися у нашому місті. Його творчість має краєзнавчу та духовну цінність, відіграє важливу роль у відтворенні історії та культури рідного краю та національного відродження.

На зустрічі Сергій Іванович презентував нову книгу «Три подвига Василя Петрова», яка вийшла напередодні святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Студенти з великою цікавістю слухали розповідь письменника про подвиги нашого земляка.
Автора прийшли привітати викладачі нашого університету Богаєвська Ніна Володимирівна та Тищенко Юрій Олексійович, які були близько знайомі з героями його книг.

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Сергій Іванович подарував науковій бібліотеці свої нові книги.
Наукова бібліотека вдячна автору за цікаву зустріч і постійне поповнення наших фондів своїми книгами, яких сьогодні налічується близько тридцяти.


Коментарі