14 лютого - День усіх закоханих!

READ IN ENGLISH

2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. На першому поверсі наукової бібліотеки демонструється виставка-огляд літератури англійською мовою «Read in English» (Читай англійською). На виставці представлені твори великих майстрів художньої літератури Уільяма Шекспіра, Оскара Уайльда, Даніеля Дефо, Джонатана Свіфта та інших англійських та американських письменників мовою оригінала.

Рішення про оголошення наступного року роком англійської мови в Україні ухвалене з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграції України до європейського простору та підтримки програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку.
Для студентів нашого вишу, які твердо вирішили вивчати свою дисципліну та одержувати знання англійською мовою, гарною допомогою будуть книги з економіки, бізнесу, енергетики, механіки, сільського господарства, фермерства англійською мовою, які представлені на виставці «Read in English».
Англійська мова – це мова міжнародного спілкування. У 60 з 196 країн світу вона має статус офіційної. Англійська мова відкриває широкий доступ до знань, є лідером серед мов Інтернету (800 млн. користувачів), 55% web-сторінок в світі написано англійською мовою; 80% всіх наукових видань, публікуються англійською мовою.

Запрошуємо до перегляду!

Коментарі