14 лютого - День усіх закоханих!

Нові форми – в практику роботи бібліотек

 22 квітня наукова бібліотека провела семінар «Нові форми – в практику роботи бібліотек» для бібліотек коледжів Таврійського ДАТУ   Методичне об’єднання сільськогосподарських бібліотек сьогодні служить професійною площадкою, що об’єднує колег у співтовариство для постановки, обговорення та вирішення проблем, що стоять перед сучасною бібліотекою.
 У відділі інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення наукової бібліотеки, за традицією, зібрались фахівці бібліотечної справи. Крім завідуючих бібліотек коледжів ТДАТУ на семінарі були присутні колеги Мелітопольського училища культури.
В ході роботи семінару були висвітлені питання з пошуку та використання електронного каталогу, електронної бібліотеки, робота  з Інституційним Репозитарієм, створення віртуального профілю науковця, національно-патріотичне виховання студентської молоді.


Завідуючі бібліотек коледжів ТДАТУ ділилися своїми ідеями, надбаннями, методами та формами роботи, планами і засобами їх втілення.
Науковою бібліотекою було підготовлено і надано колегам інформаційний буклет «Web-ресурси та послуги – коледжам ТДАТУ».
З нагоди 30-річчя створення методичного об’єднання завідуючі бібліотек Василівського коледжу (Нечай Л. М.) та Оріхівського коледжу (Волкова Н. П.), що стояли у витоків створення об’єднання, були нагороджені грамотами.
За результатами 2015 року, бібліотеку Бердянського коледжу ТДАТУ було визнано кращою, завідуюча бібліотекою     (Курбацька Я. М.) була відзначена подякою.



Коментарі