14 лютого - День усіх закоханих!

Інформаційно-ділова зустріч в бібліотеці

23 березня в науковій бібліотеці пройшов традиційний захід – День кафедри. Цього разу в гості до бібліотеки завітав колектив кафедри Організації та управління соціально-економічними системами.
Бібліотека презентувала весь комплекс інформаційно-пошукових можливостей, ресурсів та послуг. До уваги викладачів кафедри був запропонований перегляд  фахових видань з дисциплін, які викладаються на кафедрі, також були представлені наукові та науково-практичні періодичні видання економічного спрямування, які передплачує бібліотека.
В ході зустрічі були розглянуті наступні питання:  забезпечення навчальних дисциплін, використання науковцями бібліотечно-інформаційних ресурсів, поповнення електронної бібліотеки працями вчених кафедри та наповнення Репозитарію (відкритого електронного архіву) elarTSATU, консультативна допомога при створенні профілю в Google Академії.

Співробітники кафедри прийняли активну участь в обговоренні і дали позитивну оцінку зустрічі. Захід «День кафедри» ефективно працює на поліпшення взаємодій між навчальними підрозділами університету та науковою бібліотекою.

Коментарі