14 лютого - День усіх закоханих!

Визначне ім’я в аграрній науці

Шановний  Володимире Трохимовичу!
           Наукова бібліотека університету щиро вітає Вас з ювілеєм! Бажаємо невичерпної енергії, творчого натхнення, міцного здоров’я. Нехай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив!

Наукова бібліотека в честь ювіляра презентує науковий доробок д. т. н., чл.-кор. НААН України, професора В. Т. Надикта  в бібліографічному покажчику серії «Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ». У  віртуальному просторі вашій увазі представлена ювілейна виставка серії «Життєвий шлях на освітянській ниві».
На першому поверсі бібліотеки розміщена тематична виставка «Визначне ім’я в аграрній науці» де представлені монографії, навчальні посібники, статті з наукових та науково-виробничих видань науковця.

 Володимир Трохимович  розпочав свій шлях в науці, працюючі старшим інженером в Південній філії УкрНДІМЕСГу.  Сьогодні  Надикто В. Т. – доктор технічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, проректор з наукової роботи ТДАТУ, директор НДІ МЗПУ, завідуючий кафедрою.


Працю Володимира Трохимовича на ниві аграрної освіти та науки високо оцінила держава. Він «Відмінник аграрної освіти та науки» трьох ступенів, має трудову відзнаку «Знак Пошани» та орден «За заслуги перед Запорізьким краєм ІІІ-го ступеню». За період своєї  наукової діяльності ювіляром було опубліковано понад 200 робіт: монографії, наукові статті, авторські свідоцтва та патенти на винаходи.

Коментарі