14 лютого - День усіх закоханих!

День кафедри

День кафедри в бібліотеці – це традиційний захід, який спрямований на взаємодію між бібліотекою та кафедрою. Основні питання, що розглядаються: комплектування фонду навчальною та науковою літературою, культурно-просвітницька робота зі студентами, а також інформування професорсько-викладацького складу кафедри про коло інформаційних послуг бібліотеки.

24 листопада на «День кафедри в науковій бібліотеці» були запрошені викладачі кафедри «Електротехнології і теплові процеси».

Під час спілкування викладачів і фахівців бібліотеки активно обговорювалась тема книгозабезпечення навчальних дисциплін і необхідність залучення до бібліотечного фонду літератури з нових та актуальних тем. Особлива увага була зосереджена на необхідності використання та додаткового комплектування  електронними навчальними, навчально-методичними матеріалами, поповнення Репозиторію (Відкритого електронного архіву) elarTSATU. У свою чергу бібліотека презентувала весь комплекс інформаційно-пошукових можливостей, ресурсів та послуг як для викладачів, так і для студентів.



Д. т. н., професор, в. о. завідуючого кафедрою Ю. М.  Федюшко  зазначив, що така зустріч є дуже корисною для розвитку взаємодії «кафедра-бібліотека» та висловив побажання на подальшу співпрацю.

Коментарі