14 лютого - День усіх закоханих!

Українській молоді – європейські цінності.

2015 рік – рік Європи в Україні. Європейський рік розвитку є доброю нагодою, щоб ознайомити українців з країнами-членами ЄС, їхнім шляхом до демократії та миру, найцікавішими місцями Європи.
З цієї нагоди 18 листопада в гуртожитку № 1 наукова бібліотека провела медіа-огляд «Українській молоді – європейські цінності».

На заході були висвітлені питання – якими бачать українців європейці, які цінності важливі для європейців, як живе, навчається, відпочиває і працює європейська молодь, які можливості дає навчання українських студентів у Європі та багато інших.

В розмові прийняли участь студенти, присутні на заході. Юрій Никипорець, що навчається в магістратурі нашого ВУЗу, поділився своїми враженнями від закордонної практики яку він проходив у Франції.


Європейська держава – не просто незалежна, це країна добробуту, свідомих громадян і справедливих законів. Сьогодні наша держава оголосила курс на інтеграцію з Європою, більшість українців його підтримує. Бути справжнім громадянином європейської держави – це бути гідним поваги, визнання і довіри.

Коментарі