14 лютого - День усіх закоханих!

Буде село – буде Україна

До Дня працівників сільського господарства України, що відзначається щорічно у третю неділю листопада,  наукова бібліотека презентує тематичну виставку «Буде село – буде Україна». На виставці представлена література з питань фермерства, кооперації, землеробства, матеріали про досвід європейських країн в галузі сільського господарства. Запрошуємо ознайомитись з матеріалами виставки, яка демонструється на першому поверсі бібліотеки.

Основою України завжди був міцний господар. Саме він творив Українську державу. Він давав економічну підтримку розвитку культури, мистецтва, науки, традицій. Без нього не було б України.

Немає сумнівів, що і сьогодні робота працівників аграрної сфери залишається найважливішою, оскільки саме від цього залежить, що буде на столі у кожного українця. Сьогодні саме сільське господарство, переробна та харчова промисловість є тією основою, котра дозволить постати економічно сильній Україні, бо з маленького хлібного зернятка починаються міць і сила нашої держави. Про тих, хто вирощує хліб, трудиться на фермах, є гарний вислів: «Ходити по землі легко, а працювати на ній під силу не кожному».

Коментарі