14 лютого - День усіх закоханих!

День кафедри «Сільськогосподарські машини»

        День кафедри в бібліотеці – традиційний інформаційно-діловий захід, де обговорюється комплекс питань забезпечення навчального та наукового процесів.
       День кафедри «Сільськогосподарські машини», який пройшов 5 листопада відрізнявся урочистістю, бо співпав з двома значними ювілеями - 80-річчя з  дня заснування  кафедри  Сільськогосподарських машин та 100- річчя з дня народження д. т. н., професора П. П. Карпуші, який очолював дану кафедру протягом 33 років.
 Для присутніх були підготовлені перегляди «Науковий доробок кафедри сільськогосподарських машин. Вибране» та «Публікації д. т. н., професора П. П. Карпуші». Бібліотека презентувала  віртуальну виставку «Життєвий шлях на освітянській ниві» до сторіччя д. т. н., професора П. П. Карпуші, біобібліографічний покажчик його наукових публікацій.Викладачам і співробітникам  був представлений  прес-кліпінг «Кафедра сільськогосподарських машин у друкованих виданнях» та історико-бібліографічна медіа довідка щодо публікацій викладачів кафедри за 80 років. З історичною довідкою «Кафедра сільгоспмашин: історія та сьогодення» виступив завідуючий кафедрою к. т. н. Караєв О. Г.
 На заході були присутні ректор університету к. т. н., професор Кюрчев В. М., к. т. н., професор Серий І. С., декан механіко-технологічного факультету к. т. н. Кюрчев С. В., викладачі та ветерани кафедри СГМ, провідні фахівці наукової бібліотеки.












Коментарі