14 лютого - День усіх закоханих!

Світ робітничих професій

У світі існує близько 50 тисяч професій. Чим більше професій отримано людиною, тим ширша можливість вибору, а отже, - більше шансів досягти успіху... В наш непростий час соціальної та економічної кризи, володіння робітничою професією для бакалавра, спеціаліста, магістра є запорукою престижу та успішної майбутньої кар’єри. На сьогодні вже 261 студент отримав робочі професії на базі Інституту післядипломної освіти та дорадництва ТДАТУ.
Наукова бібліотека допомагає студентам в забезпеченні всіх навчальних курсів, які викладаються в університеті. На першому поверсі наукової бібліотеки ТДАТУ демонструється тематична вистава «Робітничі професії ТДАТУ».
На виставці представлено матеріали про такі професії, як електрогазозварник, токар, єгер, плодоовочівник, контролер харчової промисловості, налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції, машиніст тістообробних машин, оператор комп'ютерного набору, електромонтер, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів. Справжній скарб людини — вміння працювати. Працюючи, людина здобуває знання, навички, вміння виготовляти продукцію, яка приносить користь не тільки їй, а й усій державі. Праця - джерело існування людини і суспільства, джерело матеріальних і духовних благ. 






Коментарі