14 лютого - День усіх закоханих!

Як ми професійне свято справляли

  У всіх бібліотекарів України існує традиція – 30 вересня справляти своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Свято молоде, йому всього 16 років. Свято молоде, але професія бібліотекаря найдавніша з усіх професій. В цей чудовий вересневий день, день Віри, Надії, Любові та Софії ми завжди вітаємо своїх колег з інших бібліотек, а також отримуємо багато поздоровлень від колег, читачів та університетської спільноти.
  А саме головне – ми вітаємо своїх колег, які працюють разом з нами. Цей рік видався дуже врожайним на ювілеї трудової діяльності співробітників наукової бібліотеки. Колектив бібліотеки завжди  відзначався своєю стабільністю. Багато хто з колег, прийшовши працювати в бібліотеку університету (колись інституту), залишився тут надовго. Серед таких, ювіляри 2014 року:
ПЕТРОВА ЛЮДМИЛА ОЛЕКСІЇВНА – бібліотекар 1 к. віддала бібліотеці 40 років, з них 22 р. директором бібліотеки;
КОРОТКОВА АНТОНІНА СЕМЕНІВНА – провідний бібліотекар, 35 років у бібліотеці;
БІЛОЦЬКА ОЛЬГА МИКОЛАЇВНА – директор наукової бібліотеки, 30 років віддано бібліотеці;
СЕМЕНЮК НАТАЛІЯ МИХАЙЛІВНА – завідуюча відділом, 25 років у бібліотеці;
ВОВЧЕНКО СВІТЛАНА ВОЛОДИМИРІВНА  - бібліограф 1 к., 25 років на бібліотечній ниві.
Профспілка наукової бібліотеки поздоровила ювілярів, вручила грамоти та медалі, які виготовили самі. Яка різниця, що грамоти та медалі не мали офіційного статусу. Головне – від щирого серця колективу. Свято видалося  веселим, щирим. Було все – квіти, медалі, солодощі і шампанське.
               З святом, берегині вічної пам’яті!




Коментарі