14 лютого - День усіх закоханих!

Шановні користувачі!

24 квітня наукова бібліотека провела семінар – тренінг «Електронний ресурс для забезпечення навчально-виховного процесу» для бібліотек коледжів Таврійського ДАТУ. 
У залі електронних ресурсів наукової бібліотеки зібрались фахівці бібліотечної справи. Крім завідуючих бібліотек коледжів ТДАТУ на семінар були запрошені колеги коледжів міста. Тематика семінару-практикуму була спрямована на вивчення практичних аспектів діяльності бібліотечних установ: використання інформаційних технологій, впровадження інновацій, аналізу ефективності та якості бібліотечного обслуговування. Досвідом роботи ділились зі своїми колегами провідні фахівці наукової бібліотеки. Бібліотекарі набули практичних знань і навичок за допомогою проведених тренінгів та майстер-класів: алгоритм пошуку в електронному каталозі та електронній бібліотеці; створення віртуальних та мультимедійних виставок, презентацій, подорожей; реклама бібліотеки в соціальних мережах.
В ході семінару було організовано круглий стіл, підготовлено і надано методичні та бібліографічні матеріали для бібліотекарів об’єднання. Бібліотекарі колежів відмічають високий інформативний рівень семінарів наукової бібліотеки, де обмін досвідом, практичні заняття, усні консультації, пакет методичних матеріалів сприяє подальшій успішній і плідній діяльності бібліотек.




Коментарі