14 лютого - День усіх закоханих!


16 грудня свій 55-річний ювілей святкує майстер своєї справи і просто чарівна жінка – директор наукової бібліотеки Таврійського державного агротехнологічного університету Білоцька Ольга Миколаївна.
Справжній ювілей – це коли людина може пишатися результатами своєї праці, особливо якщо вона улюблена та їй віддано понад 30 років життя. Ольга Миколаївна справжній професіонал, вона постійно прагне вдосконалювати роботу бібліотеки, віддаючи перевагу інтересам та вимогам користувачів. ЇЇ багаторічна віддана професійна діяльність, організаційні здібності, вміння зміцнити та повести за собою колектив, здатність братися за вирішення найактуальніших та найскладніших проблем, активна і небайдужа життєва позиція заслуговують на найвищу оцінку. Досвід і мудрість нашого директора є яскравим прикладом для молодих фахівців.
Ольга Миколаївна завжди повна ідей, нових планів і проектів, які активно втілює у життя. І водночас ця чудова жінка залишається люблячою  дружиною, лагідною мамою, чудовою господинею.
У день народження, шановна Ольга Миколаївна, прийміть наші щирі вітання! Бажаємо Вам щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах - підтримка однодумців! Нехай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями! 
Хай Ваша невичерпна енергія заряджає ще не один потрібний людям проект, а високий професіоналізм і працездатність створять впевнену перспективу процвітання. Хай збуваються всі Ваші мрії та задуми!
З повагою колектив наукової бібліотеки Таврійського ДАТУ.

Коментарі