14 лютого - День усіх закоханих!

Наукова бібліотека презентує видання, які надійшли до фондів бібліотеки:


Технологія виробництва продукції тваринництва 
[Текст] : підручник : затверджено МОНУкраїни /
О.Т. Бусенко [и др.] ;за ред. О. Т. Бусенка.
К. : Агроосвіта, 2013.-  492 с. : ил.
Викладено питання основ живлення сільськогосподарських тварин, оцінювання поживності кормів, наведено їх класифікацію та характеристику, сучасні технології заготівлі кормів та їх підготовку до згодовування. Описано традиційні та промислові технології виробництва та переробки молока, м’яса, яєць, риби, продукції бджільництва, кролівництва і звірівництва. Розглянуто енерго-та ресурсоощадні технології виробництва продукції тваринництва. Підручник розрахований на студентів ВНЗ 11-1Y рівні акредитації.
   
Методика дипломного проектування з теплопостачанням[Текст] : навч. посібник : рекомендовано МОН  України / за ред.: В. В. Чекменьова, І. М. Бендери. – Кам'янець-
Подільський :Сисин О. В. : Абетка, 2013. – 552 с. : граф.
Викладена методика дипломного проектування на освітньо-кваліфікаційному рівні «Бакалавр» з питань теплопостачання для бакалавріату «Енергетика та електротехнічні  системи в АПК». Приведено необхідний довідковий матеріал та зразки оформлення документації. Для студентів, магістрантів, аспірантів і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів.




Коментарі