14 лютого - День усіх закоханих!

Чудові книги для зустрічі весни

 Весна іде і кожен з нас складає список планів, справ і прагнень на цю чудову пору року. Сьогодні до вашої уваги представляємо добірку чудових художніх творів, покликаних примножити цей теплий і мрійливий настрій, коли хочеться жити, творити, любити. Весна іде…

Річард Бах «Чайка на ім'я Джонатан Лівінгстон»

Без зайвої скромності Річарда Баха можна назвати генієм сучасної літератури. А його «Чайка на ім'я Джонатан Лівінгстон» вже стала класикою. Однак саме навесні книга починає грати новими фарбами. Чесна, переповнена віри і любові до життя, книга пробуджує в нас нові сили жити і вірити в чудеса.

Мілан Кундера «Нестерпна легкість буття»

«Нестерпна легкість буття» - вершина прози 20 сторіччя, де Кундера гостро розкриває всі глибини людської душі. Найчесніший роман письменника, який складно зрозуміти з першого разу. Але після усвідомлення він засяде всередині назавжди. Переплетені долі, страшні віхи історії та думки, від яких мурашки ще довго будуть бігати по шкірі. Обов'язковий для прочитання саме навесні, коли, як ніколи, відчувається зародження життя в кожному з нас.

Анна Гавальда «35 кіло надії»

У свої 46 років Анна Гавальда вже стала брендом, а кожне її твір розходиться мільярдними тиражами. «35 кіло надії» - це добра і зворушлива розповідь про Тотоша і його віру в життя. Відпочиньте від дорослих проблем, і поверніться в щасливе дитинство хоча б на кілька променистих хвилин.

Діна Рубіна «Холодна весна в Провансі»

«Холодна весна в Провансі» - це збірка дуже схожих і безмірно різних дорожніх нарисів про подорожі письменниці зі своїм чоловіком-художником.

Андре Моруа «Фіалки щосереди»

Як же без вічної класики? Саме цей збірник оповідань зробив Андре Моруа тим, ким він залишається по сей день - кращим французьким творцем вічного і прекрасного. Історії, що увійшли до книги, хоч і сповнені місцями іронії, несуть в собі  романтику для тих, хто її гідний.

Як завжди, запрошуємо усіх бажаючих до бібліотеки та з радістю чекаємо на вас!

Коментарі