14 лютого - День усіх закоханих!

Наукова бібліотека розпочала флешбук «Сучасна українська книга»

До Міжнародного дня рідної мови наукова бібліотека ТДАТУ на сторінці НБ у Facebook розпочала Флешбук  «Сучасна українська книга» із метою популяризації української сучасної книги.


Флешбук - це книжковий флешмоб в Інтернеті, присвячений конкретній книзі або книгам за будь-якою темою. Знайомимо читачів з книгою через фрагменти, цитати, ілюстрації, висловлювання, біографію автора, особисті враження тощо.

Книга, яку ми презентуємо на сторінці НБ у Facebook, «Львів. Кава. Любов» – це 10 коротких історій. Думками, які народжуються за горнятком кави, діляться автори: Наталія Гурницька, Галина Вдовиченко, Дара Корній, Вікторія Гранецька, Леся Олендій, Ольга Деркачова, Ірина Хомин, Ніка Нікалео, Тетяна Єлінова, Любов Дотик.

Запрошуємо всіх у холодну зимову пору разом з нами, на сторінках книги «Львів. Кава. Любов», поринути у відчуття, де сутінки опускаються на місто, коли завмирає денна метушня, коли в повітрі витає гіркуватий запах чорної кави, коли дощові краплі танцюють по старій бруківці, а жіноча душа розкривається назустріч любові.

Читаєш і мимоволі з головою поринаєш в атмосферу загадкового Львова, мандруєш його старовинними вуличками, а стародавнє місто у відповідь розкривається і дарує свої неймовірні історії тим, хто прагне, щоб і його буденне життя стало щедрішим на добро, красу, романтику.

Запрошуємо вас долучитись до флешбуку і розповісти про свої улюблені сучасні українські книги, поділитись враженнями від прочитаного твору на своїх сторінках у Facebook. 

Святкуємо Міжнародний день рідної мови разом!

Приєднуйтесь до Флешбуку і читайте українською!

Світлана Голодова,

завідуюча відділом НБ







Коментарі