14 лютого - День усіх закоханих!

В рамках проекту «Навчись вчитися» наукова бібліотека продовжує серію інформаційних заходів «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти». Чергова зустріч у науковій бібліотеці відбулася 7 жовтня. На заході були присутні студенти групи 11 ФБ.

Академічна доброчесність – відносно новий термін, проте він має неабияке значення для всієї освітньої спільноти. Якщо коротко, то в ці слова вкладений сенс усього чесного навчання у закладі освіти. Академічна доброчесність означає, що в процесі навчання чи досліджень, студенти, викладачі та науковці керуються, передусім, принципами чесності, чесної праці та навчання. Плагіат, списування, несанкціоноване використання чужих напрацювань є неприйнятним і жодним чином не толеруються в спільноті.

На заході розглядалися засади академічної доброчесності, Кодекс честі ТДАТУ, різновиди плагіату, яку відповідальність несе учасник освітнього процесу за порушення цих норм та правил.

Запрошуємо викладачів і студентів долучитися до інформаційного заходу у науковій бібліотеці. Адже усі ми прагнемо одного – випускати конкурентних і затребуваних фахівців на ринку праці.



Коментарі