14 лютого - День усіх закоханих!

Міжнародний тиждень відкритого доступу 2020


З 19 по 25 жовтня проходить Open Access Week – Міжнародний Тиждень Відкритого Доступу 2020. У цьому році її темою стала «Відкритість задля вжиття заходів щодо створення структурної справедливості та інтеграції».

Наукова бібліотека ТДАТУ приєднується до цієї ініціативи і пропонує своїм користувачам повний доступ до колекції монографій Групи компаній ИНФРА-М на znanium.com для приватних осіб. Від вас нічого не потрібно, навіть реєстрації. Просто переходите за посиланням – http://znanium.com/catalog/free-access, вибирайте будь-яку вподобану книгу і починайте читати – при натисканні іконки із зображенням книги під обкладинкою відразу відкриється рідер.

Наукова бібліотека ТДАТУ підтримує рух відкритого доступу до наукової інформації:

УВЕСЬ ТИЖДЕНЬ (і весь рік!) –  Відділ Інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення (ІІ поверх, каб. № 21) та відділ Науково-бібліографічної роботи (ІІ поверх, каб. № 20)  готові відповісти на ваші запитання, побажання, вислухати ідеї та пропозиції! Допомогти у розміщенні у відкритому доступі ваших публікацій, матеріалів до курсів,  інших дослідницьких та навчальних матеріалів.  Розповісти про індекси цитування та імпакт-фактори журналів, секрети оформлення міжнародних публікацій тощо. Про електронні ресурси нашої університетської колекції та секрети щодо їхнього користування та основ інформаційного пошуку.  Ми готові провести для Вас групові та індивідуальні консультації за запитом!

Запрошуємо до співпраці!

Коментарі