14 лютого - День усіх закоханих!


Шануймо старше покоління бібліотекарів

У наукової бібліотеки багата історія. За 88 років її існування тут працювало сотні співробітників. Дехто затримувався на рік-два, інші пропрацювали десятки років. Історія любої установи - це люди, історії їх життя, професійний внесок у нашу бібліотечну справу.
Вже третє покоління бібліотекарів розбудовують наукову бібліотеку, удосконалюючи інформаційні технології, без яких вже, навіть, не уявляємо сучасну бібліотеку. І щоб там не було: карантин, маски, безліч проблем, але завжди згадуємо своїх колег – старше покоління, яке у свій час доклало багато зусиль для становлення бібліотеки.
2020 рік видався багатий на ювілеї наших бібліотекарів - ветеранів:
Наталії Леонідівні Мирній 14 липня виповнилося 70 років. Прийшла працювати у бібліотеку у 1993 році і майже 20 років сумлінно працювала у різних відділах.
Ганні Петрівні Оксамитній 12 березня виповнилося 75 років. Працювала у бібліотеці з 1972 по 2000 роки, а потім ще 19 років у музеї історії ТДАТУ.
Раїса Тимофіївна Медвєдєва – 25 травня виповнилося 80 років. 27 років віддано бібліотечній справі.
5 серпня виповнилося 80 років ветерану бібліотеки Вікторії Павлівні Оганісян, яка працювала у бібліотеці з 1977 року.
Дружнім колективом: директор наукової бібліотеки Ольга Білоцька, завідувачка відділом Ольга Прусенко, а також Людмила Петрова, завідувач музею історії ТДАТУ, директор бібліотеки до 2008 р., а ще і представник ради ветеранів ТДАТУ, а також наша колега – ветеран бібліотеки Антоніна Короткова з квітами і подарунками відвідали Вікторію Павлівну.
Вона, не зважаючи на свій поважний вік, радо зустріла нас. Як завжди усміхнена, у гарному настрої, саме таку ми завжди знали Вікторію Павлівну – професіонала бібліотечної справи, чудову маму і бабусю. Вітання, квіти, добрі слова і спогади лунали під час зустрічі.
Людмила Петрова від ради ветеранів ТДАТУ передала Вікторії Павлівні сертифікати на 400 грн. на придбання товарів. Напередодні профком ТДАТУ передав ветеранам мед з власної пасіки Університету.
Донька і онука ювілярки, які прилетіли з Німеччини привітати Вікторію Павлівну з ювілеєм, пригостили нас смачним тортом і чаєм.
А на згадку про зустріч – фото!
 Хай щастить вам, наші ветерани, будьте здорові – це головне!
Ольга Білоцька,
директор наукової бібліотеки







Коментарі