14 лютого - День усіх закоханих!


Як ми святкували День бібліотек

30 вересня, в день нашого професійного свята, колектив наукової бібліотеки вітала уся університетська спільнота. З хорошими, теплими та щирими словами привітань до бібліотекарів звернулось керівництво університету, представники різних кафедр, вдячні користувачі.
До цього дня ми зазвичай проводимо найрізноманітніші заходи, як для користувачів, так і для колег-бібліотекарів. Увагу читачів, що називається «з порога», привертала яскрава фото-зона «Я люблю бібліотеку», яка допомогла створити незабутній святковий настрій.
Ми продовжуємо змінювати формат святкування Всеукраїнського дня бібліотек. За підтримки профспілкового комітету ТДАТУ співробітники бібліотеки відзначили своє професійне свято поїздкою у першу столицю України – місто Харків.
Програма була насиченою. Ми завітали до нашої alma mater – Харківської державної академії культури, отримали естетичне та моральне задоволення під час відвідування Фельдман Екопарка. В ці дні тут стартував бал хризантем. Флористи висадили більше 45 тисяч живих квітів – хризантем різних сортів, форм і забарвлень. Родзинкою свята, були скульптури із квітів з якими ми залюбки фотографувалися.
У цей день багато було проти нас: погода (вірніше, жахлива негода!)…. А ми все одно зібралися і свято відзначили! Тому що за нас були: бажання зібратися разом і гарний настрій!
Свято закінчилось, але ми працюємо заради своїх читачів! Чекаємо вас у науковій бібліотеці!



Коментарі