14 лютого - День усіх закоханих!

Міжнародний Тиждень Відкритого Доступу 2019 проходить під гаслом «Open for Whom? Equity in Open Knowledge» – «Відкриті для кого? Рівність доступу до відкритих знань». Ця тема продовжує минулорічну – «Designing Equitable Foundations for Open Knowledge» – «Створення рівних умов для відкритих знань», яка підкреслювала важливість дотримання ідеї рівності при переході до відкритих систем обміну знаннями.
Завдяки відкритому доступу на 22 жовтня 2019 року зафіксовано 82,5 тис. переглядів матеріалів електронного репозитарія ТДАТУ.
Наукова бібліотека ТДАТУ підтримує рух відкритого доступу до наукової інформації:
УВЕСЬ ТИЖДЕНЬ (і весь рік!) –  Відділ Інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення (ІІ поверх, каб. № 21) та відділ Науково-бібліографічної роботи (ІІ поверх, каб. № 20)  готові відповісти на ваші запитання, побажання, вислухати ідеї та пропозиції! Допомогти  у розміщенні у відкритому доступі ваших публікацій, матеріалів до курсів,  інших дослідницьких та навчальних матеріалів.  Розповісти про індекси цитування та імпакт-фактори журналів, секрети оформлення міжнародних публікацій тощо. Про електронні ресурси нашої університетської колекції та секрети щодо їхнього користування та основ інформаційного пошуку.  Ми готові провести для Вас групові та індивідуальні консультації за запитом!
Запрошуємо до співпраці!



Коментарі