14 лютого - День усіх закоханих!


Магістри-дослідники завітали до наукової бібліотеки

1 жовтня в наукову бібліотеку ТДАТУ завітали магістри-дослідники: 15 МБ АІ групи спеціальності 208 «Агроінженерія», 21 та 22 МБ ГМ груп спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» механіко-технологічного факультету разом з викладачами – доцентом кафедри МСТТ Болтянським О. В. та доцентом кафедри ТСС АПК Болтянською Н. І.
Студенти ознайомилися з основними напрямами роботи науковою бібліотеки, складом довідково-бібліографічного фонду, правилами користування електронним ресурсами. Магістри-дослідники дізналися як самостійно знайти потрібні джерела інформації в електронному каталозі (книги, періодичні видання, наукові статті тощо), завантажити на електронний пристрій потрібний документ з електронної бібліотеки.
У студентів, які працюють над науковою роботою, викликав інтерес доступ до електронного каталогу інших бібліотек. У першу чергу це електронний каталог Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського. Також студенти мали можливість ознайомитися з фаховою періодикою за спеціальністю.
У затишних  стінах наукової бібліотеки на кожного студента чекають працівники – професіонали своєї справи, які завжди допоможуть в навчанні, а надалі –  в їхній науковій роботі. Після таких зустрічей студенти почуватимуться в стінах наукової бібліотеки впевнено та зможуть відшукати саме ту інформацію, яка цікавить.



Коментарі