14 лютого - День усіх закоханих!

У науковій бібліотеці розпочались заняття з «Основ інформаційної культури»

Наукова бібліотека розпочала цикл занять з інформаційної культури студентів. Перша зустріч відбулася зі студентами 11 групи спеціальності Агроінженерія.
Для першокурсників була проведена екскурсія  бібліотекою: представлені її основні відділи, фонди. Студентів проінформували  про режим роботи, правила користування та послуги  бібліотеки.
Програма занять включила в себе роботу з електронним каталогом та електронною бібліотекою, а також  традиційними картковими каталогами. Теоретичні знання студенти закріпили на практиці в Залі електронних ресурсів бібліотеки. Фахівці наукової бібліотеки навчали першокурсників, як здійснювати пошук необхідної інформації в традиційному та електронному каталозі, як можна завантажити повні тексти навчальної літератури з електронної бібліотеки наукової бібліотеки.Також студенти мали можливість ознайомитися з фаховою періодикою за спеціальністю.
Такі заняття мають на меті допомогти студентам сформувати знання і навички інформаційного забезпечення навчальної та науково-дослідницької діяльності.
Наразі, заняття з інформаційної культури тривають, тож запрошуємо до співпраці кураторів груп студентів першого курсу, адже високий рівень інформаційної культури студента є запорукою його успішного навчання.






Коментарі