- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Нові підручники та навчальні посібники зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Економіка ресторанного господарства : навч. посібник : рекомендовано МОН України / Н. О. Власова [та ін.] ; ХДУХТ. – Вид. 2-ге, стер. – Х., 2019. – 389 с. : рис.,табл.
Иванова, Л. А. Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов : учеб. пособие : рекомендовано МОН України / Л. А. Иванова, О. В. Дышкантюк, С. Е. Полевая ; ОНАПТ. – Стер. изд. – Херсон, 2017. – 226 с.
Менеджмент ресторанного господарства : навч. посібник / Л. М. Яцун [та ін.] ; ХДУХТ. – Х., 2017. – 486 с. : рис., табл.
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник : рекомендовано МОН України / О. В. Новікова [и др.] ; ХДУХТ. – Х., 2016. – 411 с. : рис., табл.
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарств : навч. посібник / П. П. Павленкова [та ін.]. – Херсон, 2016. – 312 с. : рис., схемы, табл.
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Коментарі
Дописати коментар