14 лютого - День усіх закоханих!


Нові підручники та навчальні посібники зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»




Економіка ресторанного господарства : навч. посібник : рекомендовано МОН України / Н. О. Власова [та ін.] ; ХДУХТ. – Вид. 2-ге, стер. – Х., 2019. – 389 с. : рис.,табл.








Иванова, Л. А. Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов : учеб. пособие : рекомендовано МОН України / Л. А. Иванова, О. В. Дышкантюк, С. Е. Полевая ; ОНАПТ. – Стер. изд. – Херсон, 2017. – 226 с.






Менеджмент ресторанного господарства : навч. посібник / Л. М. Яцун [та ін.] ; ХДУХТ. – Х., 2017. – 486 с. : рис., табл.







Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник : рекомендовано МОН України / О. В. Новікова [и др.] ; ХДУХТ. – Х., 2016. – 411 с. : рис., табл.







Технологічне проектування підприємств ресторанного господарств : навч. посібник / П. П. Павленкова [та ін.]. – Херсон, 2016. – 312 с. : рис., схемы, табл.

Коментарі