14 лютого - День усіх закоханих!

ЧИТАЙ ПРО СЕБЕ. МОЛОДІЖНИЙ ФОРМАТ ХХІ СТОЛІТТЯ


У вересні, на початку нового навчального року наукова бібліотека пропонує тематичну книжкову виставку «Читай про себе. Молодіжний формат ХХІ століття».
Молодь сьогодні живе в новому часовому форматі – потрібно встигати вчитися, розважатися, спілкуватися, самостверджуватися в житті, загартовувати характер. А як справи з читацькою культурою молоді? Ми спробували розібратися, які автори і книги є сьогодні найпопулярнішими серед молодих читачів.

Серед сучасної інтелектуальної прози зараз дуже помітні українські молоді письменники: Ірен Роздобудько, Люко Дашвар, Любко Дереш, Ірена Карпа. Вони пишуть сучасні історії про смішні та трагічні дрібниці, з яких і складається життя молодої людини. Прочитаєш – і, здається, що життя не таке вже й безглузде, його є за що полюбити.
Серед молодих людей дуже популярна також сучасна іноземна література, наприклад, твори Харукі Муракамі та Мішеля Уельбека, всю творчість яких можна охарактеризувати одним рядком – мандрівки по лабіринтах душі. Всі ці автори представлені на виставці.
Сподіваємося, що наша книжкова виставка буде надійним навігатором для ваших читацьких вподобань. Виставка розташована на першому поверсі бібліотеки.


Коментарі