14 лютого - День усіх закоханих!

ДЕНЬ КАФЕДРИ В НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ

28 квітня в науковій бібліотеці відбувся інформаційно-діловий захід День кафедри в бібліотеці. Гостями бібліотеки стали викладачі кафедри Електротехніки та електроматеріалів. Програма зустрічі включала в себе перегляд «Видання за дисциплінами кафедри», презентацію «Наповнення ElarTSATU публікаціями кафедри», медіа-довідку «Публікаційна активність викладачів кафедри».

Відкрила зустріч директор наукової бібліотеки Білоцька О.М., яка розповіла викладачам про нові послуги та інформаційні сервіси бібліотеки. В. о. завідуючого кафедрою, к. т. н., доцент  С. О. Квітка  ознайомив фахівців наукової бібліотеки зі станом та перспективами розвитку кафедри.

Провідні фахівці бібліотеки представили присутнім  інформацію щодо книгозабезпеченості дисциплін кафедри друкованими та електронними виданнями, наповнення Інституційного репозитарію ElarTSATU публікаціями кафедри. Також для викладачів був проведений флеш-семінар «Розбудова іміджу науковця сучасними методами комунікації».


Всі учасники заходу зазначили, що така зустріч є дуже цікавою і корисною для розвитку взаємодії «кафедра-бібліотека» та висловили побажання про подальшу співпрацю.

Коментарі