14 лютого - День усіх закоханих!

 Кураторська година на тему «Булгаков і сьогодення»

   Книга супроводжує людину протягом усього життя: перші книги — альбоми казок, розмальованки, перші дитячі вірші. Ми полюбили їх, а через них почали звертатися до інших книг. Книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Книга переносить нас в інші країни, епохи.
     1 квітня 2015 року на кафедрі «Технічні системи технологій тваринництва» було проведено зведену кураторську годину на тему «Булгаков і сьогодення». Перед студентами виступила працівник бібліотеки ТДАТУ Тетяна Олександрівна Кас’янова. В обговоренні взяли участь 54 студенти 14 СПМ, 17СПМ, 21СПМ та 12МБ МГ груп механіко-технологічного факультету. 
      Під час обговорення було визначено епохальну роль твору «Майстер і Маргарита». У романі Булгакова "Майстер і Маргарита" зустрічається безліч перехресних тем. Було розглягнуто приховану інтригу роману, яка заманює нас у світ трьох вимірів: минулого, сьогодення і потойбічного. Ця сюжетна лінія перетинає долі багатьох героїв роману. 

    Студенти з’ясували, що у теперішньому часі, як і в минулому ми бачимо боротьбу розуму, вченості з нісенітницею, жадністю і нечемністю. Бесіда пройшла цікаво і захоплююче.






Коментарі