14 лютого - День усіх закоханих!

Семінар-практикум

 
     29 квітня наукова бібліотека провела семінар–практикум для бібліотек коледжів Таврійського ДАТУ «Сучасні тенденції в забезпеченні освітньої та просвітницької діяльності бібліотек коледжів».

У відділі інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення наукової бібліотеки, за традицією, зібрались фахівці бібліотечної справи. Крім завідуючих бібліотек коледжів ТДАТУ на семінарі були присутні колеги та студенти Мелітопольського вищого училища культури. На семінарі-практикумі були висвітлені питання щодо національно-патріотичного виховання
студентської молоді; створення електронної бібліотеки; освітньо-інформаційні ресурси: пошук та використання; нові форми і жанри бібліографічних посібників; краєзнавча складова бібліотечно-бібліографічного обслуговування; нові форми роботи освітянських бібліотек.

       Метою семінару було надання практичної допомоги бібліотекарям об’єднання з вищезазначених питань. Досвідом роботи ділились зі своїми колегами провідні фахівці наукової бібліотеки. В ході семінару було організовано круглий стіл, підготовлено і надано методичні та бібліографічні матеріали для бібліотекарів об’єднання. Колеги ділилися своїми ідеями, надбаннями, методами та формами роботи, планами і засобами їх втілення.

Коментарі